CUSTOMERS

ZIEKENHUIZEN

Belgische zorginstellingen staan de laatste jaren voor een hele hoop uitdagingen. Die vertalen zich onder meer in structurele personeelstekorten, ontoereikende budgetten en almaar hoger wordende verwachtingen van patiënten. Daarnaast zorgt de vergrijzing van onze bevolking ervoor dat de sector geconfronteerd wordt met een toenemende vraag naar chronische zorg.
Ziekenhuizen moeten daardoor op zoek naar manieren om de kwaliteit van hun zorg te verhogen, en tegelijk de kosten te drukken.

Binnen Healthonauts zijn we ervan overtuigd dat digitalisering en brede inzet van innovatieve medische technologiën een belangrijke rol zullen spelen in het overkomen van deze uitdagingen.
Digitalisatie van specifieke processen kan zorgpersoneel ontzorgen en tegelijk ook zorgkwaliteit verhogen. Eén van de belangrijkste voorwaarden voor een succesvolle digitale transformatie binnen een ziekenhuis is echter een succesvolle implementatie; de transformatie moet doorheen de hele organisatie gedragen zijn.

Dankzij onze expertise en ervaring biedt het Healthonauts-team de ideale ondersteuning om jouw ziekenhuis op een gedragen manier naar een hoger (digitaal) niveau te tillen!

WHY US?

LET’S BRAG A BIT

PASSIONATE

Onze Healthonauten zijn gepassioneerd door gezondheidszorg, en dat is meteen onze grootste troef!
Elk van onze teamleden heeft een achtergrond in de zorgsector, en kan zich daardoor makkelijk in de schoenen van een zorgprofessional plaatsen.

TAILOR MADE

Onze projecten worden steevast uitgevoerd op maat van de klant. Daarbij dragen we co-creatie en globale gedragenheid hoog in het vaandel, want we streven naar maximale impact in onze transformatie- en verandertrajecten.

 

KNOW-HOW

De combinatie van technische en theoretische kennis met ervaring in zorg maakt van Healthonauts een uniek adviesbureau.
Onze medewerkers zijn experten in hun vak, onderbouwd met de nodige certificeringen en opleidingen!

SYSTEMS & SOLUTIONS

Ziekenhuizen doen steeds vaker beroep op bestaande systemen en applicaties om processen te digitaliseren.

Healthonauts staat jouw ziekenhuis graag bij voor adviesverlening en begeleiding bij de implementatie van deze (zorgkritische) applicaties.

OPERATIONS

Wil jouw ziekenhuis haar dagelijkse activiteiten optimaliseren?
Of wil je veranderingen doorvoeren op een gedagen manier?
Klik dan hieronder en lees hoe Healthonauts jouw organisatie kan bijstaan!

DATA & BI

Als ziekenhuis wil je graag de juiste beslissingen nemen, gebaseerd op accurate en actuele data.
Het kost echter tijd om data op een behapbare manier beschikbaar te maken voor het management.
Bij Healthonauts ondersteunen we ziekenhuizen in dit traject, want data is het nieuwe goud!

OUR CUSTOMERS

HAPPY TO WORK FOR

Healthonauts werkt voor zorginstellingen, maar ook voor andere actoren in de gezondheidszorg (zoals pharma, medtech, et cetera). Daar waar er behoefte is aan het deugdelijk inzetten van digitale zorgtechnologie en oplossingen voor patiënt en organisatie, zijn wij klaar voor de uitdaging!