INTEROPERABILITY & CONNECTIVITY

Interoperabiliteit is het vermogen van twee of meer systemen om gezondheidsinformatie uit te wisselen en de informatie te gebruiken zodra deze is ontvangen. Het zal nog enige tijd duren voordat alle soorten IT voor de gezondheidszorg volledig interoperabel zijn. Maar de aandacht verhoogt steeds meer om interoperabiliteit in het hele gezondheidszorgsysteem te versnellen en te bevorderen.

Wanneer interoperabiliteit en een wijdverspreide uitwisseling van informatie tot stand komt zullen zorgverleners over de infrastructuur beschikken om patiëntgerichte, waardegedreven zorg te leveren die de gezondheidsresultaten verbetert en de kosten verlaagt.

GECONNECTEERD ELEKTRONISCH PATIENTENDOSSIER

GECONNECTEERD
ELEKTRONISCH PATIENTENDOSSIER

Onze Healthonauts hebben ervaring met verschillende projecten rond connecteren van EPD’s. Dit met zowel voor softwarepakketten als voor toestellen. Hierdoor zijn ze vertrouwd met interoperabiliteit gerelateerde normen zoals SNOMED, HL7, FHIR, DICOM. Heeft uw organisatie of bedrijf hieromtrent uitdagingen?

GECONNECTEERDE
EERSTELIJNS TOEPASSINGEN

De succesvoorwaarde voor een toegankelijke en geïntegreerde eerste lijn is een goed functionerende digitale omgeving waar aan zorgplanning en zorgcoördinatie kan worden gedaan en alle benodigde instrumenten (agenda, journaal, werkplanning, communicatie, leggen van zorgrelaties…) hiervoor beschikbaar zijn. Dankzij onze doorgedreven kennis zijn onze consultant experts in het koppelen van deze instrumenten. Meer weten?

GECONNECTEERDE EERSTELIJNS TOEPASSINGEN
CONNECTIVITEIT VIA RPA

CONNECTIVITEIT
VIA RPA

Binnen de gezondheidszorg wordt steeds meer gebruik gemaakt van verschillende softwarepakketten. Helaas zorgt dit vaak voor dubbele registratie, verlies van informatie en extra administratie. Bij gebrek aan interoperabiliteit biedt robotic process automation (RPA) een alternatieve oplossingen. Meer weten over de techniek?

WHY US?

LET’S BRAG A BIT

PASSIONATE

Onze Healthonauten zijn gepassioneerd door gezondheidszorg, en dat is meteen onze grootste troef!
Elk van onze teamleden heeft een achtergrond in de zorgsector, en kan zich daardoor makkelijk in de schoenen van een zorgprofessional plaatsen.

TAILOR MADE

Onze projecten worden steevast uitgevoerd op maat van de klant. Daarbij dragen we co-creatie en globale gedragenheid hoog in het vaandel, want we streven naar maximale impact in onze transformatie- en verandertrajecten.

KNOW-HOW

De combinatie van technische en theoretische kennis met ervaring in zorg maakt van Healthonauts een uniek adviesbureau.
Onze medewerkers zijn experten in hun vak, onderbouwd met de nodige certificeringen en opleidingen!

OUR CUSTOMERS

HAPPY TO WORK FOR

Healthonauts werkt voor zorginstellingen, maar ook voor andere actoren in de gezondheidszorg (zoals pharma, medtech, et cetera). Daar waar er behoefte is aan het deugdelijk inzetten van digitale zorgtechnologie en oplossingen voor patiënt en organisatie, zijn wij klaar voor de uitdaging!