CUSTOMERS

MEDTECH

Het zorglandschap bevindt zich momenteel volop in een (digitale) evolutie en wordt complexer dan ooit tevoren. Nieuwe technologie moet niet alleen klinisch verbeteringen met zich meebrengen, maar wordt ook economisch geëvalueerd.

MedTech-organisaties moeten daarom zowel de klinische als de (gezondheids)economische waarde van hun producten en diensen aantonen aan potentiële klanten, en deze ook reflecteren in hun prijsstrategie. Een goede marktkeuze en een overtuigende waardepropositie zijn hierbij van groot belang om zorgorganisaties te overtuigen dat de producten en diensten hun investering meer dan waard zijn.

Dit is waar de kennis en expertise van Healthonauts een belangrijke rol kan spelen. Door onze ervaring in de verschillende takken van de gezondheidszorg kunnen we ondersteuning bieden bij de compliance van medische hulpmiddelen en vormen we graag de link tussen zorgorganisaties en MedTech-bedrijven. Daarbij zorgen we voor relevante input en vertalen we noden uit het zorglandschap naar business cases, maar kunnen we jouw MedTech bedrijf evenzeer bijstaan in het vermarkten en / of implementeren van jouw product of dienst.

WHY US?

LET’S BRAG A BIT

PASSIONATE

Onze Healthonauten zijn gepassioneerd door gezondheidszorg, en dat is meteen onze grootste troef!
Elk van onze teamleden heeft een achtergrond in de zorgsector, en kan zich daardoor makkelijk in de schoenen van een zorgprofessional plaatsen.

TAILOR MADE

Onze projecten worden steevast uitgevoerd op maat van de klant. Daarbij dragen we co-creatie en globale gedragenheid hoog in het vaandel, want we streven naar maximale impact in onze transformatie- en verandertrajecten.

KNOW-HOW

De combinatie van technische en theoretische kennis met ervaring in zorg maakt van Healthonauts een uniek adviesbureau.
Onze medewerkers zijn experten in hun vak, onderbouwd met de nodige certificeringen en opleidingen!

INTEROPERABILITY & CONECTIVITY

De digitalisatie van zorg in België is reeds volop aan de gang. Het delen van gegevens tussen verschillende organisaties, koppelen van systemen en inzetten van data uit diverse bronsystemen staat echter nog in zijn kinderschoenen.

Klik op de link en leer hoe Healthonauts jouw organisatie kan helpen op de weg naar interoperabiliteit en connectiviteit in de digitale zorg!

OPERATIONS

Wil jij de dagelijkse activiteiten van jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen?
Ben je op zoek naar input om een product of diens te fine-tunen? Of wil je veranderingen doorvoeren op een gedragen manier?
Klik dan hieronder en leer hoe Healthonauts jouw organisatie kan bijstaan!

DATA & BI

Als MedTech-bedrijf wil je graag de juiste beslissingen nemen, gebaseerd op accurate en actuele data uit de gezondheidszorg.

Het kost echter tijd om deze data te verzamelen en op een behapbare manier beschikbaar te maken voor het management.

Bij Healthonauts ondersteunen we jouw organisatie in dit traject, want data is het nieuwe goud!

OUR CUSTOMERS

HAPPY TO WORK FOR

Healthonauts werkt voor zorginstellingen, maar ook voor andere actoren in de gezondheidszorg (zoals pharma, medtech, et cetera). Daar waar er behoefte is aan het deugdelijk inzetten van digitale zorgtechnologie en oplossingen voor patiënt en organisatie, zijn wij klaar voor de uitdaging!