CUSTOMERS

PHARMA & LIFE SCIENCES

De farmaceutische, biotech- en medische apparatuurbedrijven staan voor grote uitdagingen. Tegelijk kunnen deze uitdagingen oplossingen bieden voor heel wat problemen die we vandaag binnen de gezondheidzorg opmerken. Innovatie blijft de drijvende kracht van de sector. Dit zien we ook terug binnen de digitalisering van life-sciences & pharma. Deze staat binnen de life sciences industrie nog in de kinderschoenen. Maar deze trend ontwikkelt zich de komende jaren steeds verder. We zien dit in slimme automatisering om processen te optimaliseren, maar op vlak van data en AI wordt ook veel vooruitgang geboekt.

Om deze opportuniteiten optimaal te benutten ondersteunt Healthonauts uw bedrijf. Zo zorgen we samen voor een betere en betaalbare gezondheidzorg.

WHY US?

LET’S BRAG A BIT

PASSIONATE

Onze Healthonauten zijn gepassioneerd door gezondheidszorg, en dat is meteen onze grootste troef!
Elk van onze teamleden heeft een achtergrond in de zorgsector, en kan zich daardoor makkelijk in de schoenen van een zorgprofessional plaatsen.

TAILOR MADE

Onze projecten worden steevast uitgevoerd op maat van de klant. Daarbij dragen we co-creatie en globale gedragenheid hoog in het vaandel, want we streven naar maximale impact in onze transformatie- en verandertrajecten.

KNOW-HOW

De combinatie van technische en theoretische kennis met ervaring in zorg maakt van Healthonauts een uniek adviesbureau.
Onze medewerkers zijn experten in hun vak, onderbouwd met de nodige certificeringen en opleidingen!

INTEROPERABILITY & CONECTIVITY

De digitalisatie van zorg in België is reeds volop aan de gang. Het delen van gegevens tussen verschillende organisaties, koppelen van systemen en inzetten van data uit diverse bronsystemen staat echter nog in zijn kinderschoenen.

Klik op de link en leer hoe Healthonauts jouw organisatie kan helpen op de weg naar interoperabiliteit en connectiviteit in de digitale zorg!

OPERATIONS

Wil jouw bedrijf nieuwe stappen zetten in het healthcare landschap? Missen jullie knowhow om nieuwe markten aan te boren of projecten succesvol uit te rollen?

Klik dan hieronder en lees hoe Healthonauts jouw organisatie kan bijstaan!

DATA & BI

Als bedrijf wil je graag de juiste beslissingen nemen, gebaseerd op accurate en actuele data. Het kost echter tijd om data op een behapbare manier beschikbaar te maken voor uw projecten.

Bij Healthonauts ondersteunen we pharma & life sciences in dit traject, want data is het nieuwe goud!

OUR CUSTOMERS

HAPPY TO WORK FOR

Healthonauts werkt voor zorginstellingen, maar ook voor andere actoren in de gezondheidszorg (zoals pharma, medtech, et cetera). Daar waar er behoefte is aan het deugdelijk inzetten van digitale zorgtechnologie en oplossingen voor patiënt en organisatie, zijn wij klaar voor de uitdaging!