WE CARE ABOUT YOUR SUCCESS

PROJECT DELIVERY

Veel gezondheidszorgorganisaties hebben niet het talent en de expertise in huis om digitale gezondheidsprojecten die hun technologie en operaties vooruit helpen succesvol af te ronden. Daarom biedt Healthonauts ervaren professionals om te helpen met implementaties, die gezondheidstechnologie verbinden.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de meest ervaren consultants uit de sector verdient, die uw specifieke behoeften begrijpen en u kunnen begeleiden. U verdient consultants die geven om uw succes en trots zijn op uw organisatie zoals u dat doet. U moet consultants hebben die snel aan de slag gaan, uw team begeleiden en u in een positie brengen die op lange termijn succesvol is.

Healthonauts beschikt over een breed scala aan talent om ervoor te zorgen dat we de mensen hebben die nodig zijn om projecten uit te voeren in het hele landschap van klinische informatiesystemen.

HOW TO START?

OUR APPROACH

WHY US?

LET’S BRAG A BIT

PASSIONATE

Onze Healthonauten zijn gepassioneerd door gezondheidszorg, en dat is meteen onze grootste troef!
Elk van onze teamleden heeft een achtergrond in de zorgsector, en kan zich daardoor makkelijk in de schoenen van een zorgprofessional plaatsen.

TAILOR MADE

Onze projecten worden steevast uitgevoerd op maat van de klant. Daarbij dragen we co-creatie en globale gedragenheid hoog in het vaandel, want we streven naar maximale impact in onze transformatie- en verandertrajecten.

KNOW-HOW

De combinatie van technische en theoretische kennis met ervaring in zorg maakt van Healthonauts een uniek adviesbureau.
Onze medewerkers zijn experten in hun vak, onderbouwd met de nodige certificeringen en opleidingen!